Loppis Västervik

Välkommen till Mörlunda Loppis

Mörlunda Loppis

Hjärtligt välkommen till Mörlunda Loppis, en loppis i närheten av Västervik. Här finns det massor av prylar. Är du intresserad av fynda ska du komma hit till oss där du hittar husgeråd, möbler, antikt, böcker och många fler föremål. Du som älskar loppisar får inte missa att besöka oss! Vi både köper, säljer och byter allehanda grejer. Vi har för närvarande öppet på lördagar och söndagar mellan 10–14.

Det ska vara billigt att handla på loppis och vi tar inte mycket betalt. Med andra ord kan alla skaffa sig saker till en ringa kostnad. Vi köper även upp dödsbon, så har du ett dödsbo du behöver bli av med kan du vända dig till oss. Vi kan erbjuda en enklare fika. Vill du veta mer kan du läsa vidare under tjänster eller så ska du bara kontakta oss!

Loppis

Här finns det ett riktigt stort utbud av alla möjliga ting, både bruksföremål och prydnadssaker, med mera. Här finns det någonting för alla personers tycken och smak och vi är av en uppfattningen att det ska vara billigt att handla på vår loppis.

Personlig Service

Hos oss får du alltid en trevlig och personlig service. Alla ska känna sig välkomna och få en trevlig upplevelse när de går runt i ladan bland alla föremål. Behöver du tips eller råd så finns vi naturligtvis här för att hjälpa dig.

Om butiken

Vår fantastiska loppis finns i en lada bakom Mörlunda kyrka på höger sida. Det är enkelt att ta sig hit och parkering finns runt knuten. Här går det bra att betala med swish, kontanter eller kort. Vi har F-skattesedel.

Vill ni veta mer?