Dödsbo Oskarshamn

Mörlunda Loppis köper dödsbon

Mörlunda Loppis

Har du ett dödsbo du vill bli av med? i så fall har du kommit alldeles rätt. Mörlunda Loppis finns till för dig i Oskarshamn som har ett dödsbo du vill få avyttrat. Vi köper det som går att sälja i vår loppis, som för övrigt ligger vid Mörlunda kyrka. Vi tycker det är bra att saker kan få nytt liv hos nya ägare och är därför intresserade av att köpa i stort sett allt förekommande i ett dödsbo.

När man har förlorat en anhörig är det många praktiska bestyr som man behöver ta tag i. Att mitt i sorgen dessutom få ansvaret för ett dödsbo kan kännas betungande. Om ni väljer att låta oss ta hand om dödsboet så blir det i alla fall en börda mindre att bära på axlarna. Visst är det bra att möbler och husgeråd kan bli till glädje och till nytta för någon annan! Läs mer om oss här.

Vår Loppis

Här finns det ett riktigt stort utbud av alla möjliga ting, både bruksföremål och prydnadssaker, med mera. Här finns det någonting för alla personers tycken och smak och vi är av en uppfattningen att det ska vara billigt att handla på vår loppis.

Personlig Service

Hos oss får du alltid en trevlig och personlig service, oavsett om du anlitar oss för att ta hand om ett dödsbo eller för att handla på loppisen. Behöver du tips eller råd så finns vi naturligtvis här för att hjälpa dig.

Om butiken

Vår fantastiska loppis finns i en lada bakom Mörlunda kyrka på höger sida. Det är enkelt att ta sig hit och parkering finns runt knuten. Här går det bra att betala med swish, kontanter eller kort. Vi har F-skattesedel.

Vill ni veta mer?